Antena Căutare

Presedintele Chinei cere Marinei sa fie gata de lupta

Presedintele Chinei, Hu Jintao, a cerut marti Marinei sa fie gata de lupta si sa continue modernizarea pentru a salvgarda securitatea nationala a tarii, anunta agentia de stat China Noua, citata de AFP.


Hu Jintao a facut aceste declaratii in fata membrilor puternicei Comisii militare centrale, pe care o si conduce, si in prezenta celui care este cotat drept succesorul sau in fruntea tarii, vicepresedintele Xi Jinping, devenit numarul doi in aceasta comisie.

Armata chineza a anuntat ca va efectua manevre navale in "vestul oceanului Pacific", pe fondul tensiunilor in crestere legate de aceste teritorii, disputate cu vecinii sai.

Acest anunt vine dupa vizita efectuata in Asia-Pacific de presedintele american Barack Obama, in cursul careia acesta a anuntat ca Statele Unite isi vor intari prezenta militara in Australia.

sursa: Hotnews

foto: leroyspinkfist.blogspot.com

VIDEO! Criza ingheata salariul Reginei Elisabeta pentru urmatorii 6 ani... Opozitia din Rusia pregateste noi proteste. Politia ameninta cu arestari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x