Antena Căutare

Opozitia din Rusia pregateste noi proteste. Politia ameninta cu arestari

Opozantii partidului Rusia Unita, al premierului Vladimir Putin, au facut apel, prin intermediul retelelor de socializare de pe Internet, la organizarea de noi manifestatii, marti seara, la Moscova si Sankt-Petersburg, informeaza AFP. Politia din Moscova si fortele speciale ale Ministerului rus de Interne au impanzit insa strazile si ameninta cu arestari in masa.

O manifestatie neautorizata este programata la Moscova, pentru ora 17.00, in piata Triumfalnaia, sub sloganul "Suntem contra Rusia Unita!".

Aproximativ 4.700 de persoane au raspuns la apelul de pe reteaua sociala rusa VKontakte.ru. Iar un alt protest este anuntat in Sankt-Petersburg, al doilea oras al tarii.

Luni seara, mii de persoane au demonstrat la Moscova si St. Petersburg impotriva victoriei la urne a partidului Rusia Unita. Circa 300 de protestatari au fost arestati iar 250 dintre ei se afla inca in custodia politiei.

Foto: Intactimages

Presedintele Chinei cere Marinei sa fie gata de lupta... Atena: Confruntari violente intre protestatari si fortele de ordine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x