Căutare Live

Presedintii Statelor Unite au o viata grea: Casa Alba ii imbatraneste!

Guvernarea unei super-puteri ca Statele Unite grabeste procesul de imbatranire.  O dovedesc fotografiile publicate de Washington Post, in aceste zile in care presedintele Barack Obama se pregateste sa-si inceapa al doilea mandat.

Acum patru ani, Obama avea parul negru si chipul lipsit de riduri, dar, de atunci, grijile guvernarii si-au spus cuvantul. La fel s-a intamplat cu alti presedinti din trecutul apropiat sau indepartat: Bush tatal si fiul, Bill Clinton sau Abraham Lincoln.

La cel din urma, schimbarea a fost poate chiar mai accentuata, poate pentru ca guvernarea sa a coincis cu Razboiul de Secesiune.

Cei trei romani luati ostatici in Algeria au fost eliberati. Sapte prizonieri sunt inca retinuti de extremisti... Directorul artistic al Teatrului de Balet Balsoi, atacat cu acid. Fostul dansator risca sa ramana orb...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri