Antena Căutare

Directorul artistic al Teatrului de Balet Balsoi, atacat cu acid. Fostul dansator risca sa ramana orb

Directorul artistic al Teatrului de Balet Balsoi risca sa ramana orb dupa ce a cazut victima unui atac cu acid. Barbatul de 42 de ani a suferit arsuri grave in regiunea fetei si urmeaza sa fie operat la un spital din Moscova. Fostul balerin, castigator al mai multor premii, a primit amenintari cu moartea in ultimele luni.

Timp de 25 de ani a fost una dintre cele mai mari stele ale Teatrului de Balet Balsoi. De cand s-a retras si a preluat functia de director artistic, Serghei Filin a primit mai multe telefoane in care era amenintat cu moartea. Acum, amenintarile au fost puse in practica.

“S-a intors spre mine, avea fata acoperita, i se vedeau doar ochii. Avea o esarfa sau ceva ca o masca. Am incercat sa fug, dar a fost mai rapid si mi-a luat-o inainte. Aveam o geaca cu gluga. Iar el mi-a aruncat ceva direct in fata”, a declarat el.

Atacul cu acid a avut loc joi noapte, cand Serghei Filin se intorcea acasa. Politia a gasit recipientul in care s-a aflat substanta care l-ar putea lasa orb pe fostul balerin.

Acesta va fi operat la ambii ochi la spitalul din Moscova. Apoi, va fi dus de urgenta cu un avion in Belgia la o clinica unde va incepe imediat recuperarea.

Luna aceasta, lui Serghei Filin i-au fost taiate cauciucurile si i-a fost sparta adresa de mail.

sursa foto: thenewsworld.info

Presedintii Statelor Unite au o viata grea: Casa Alba ii imbatraneste!... Confuzie creata de Banca Nationala a Canadei: pe bancnote s-a tiparit frunza de artar gresita!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x