Căutare Live

Previziune terifiantă, de la cercetători! Ce urmează după pandemia de coronavirus. „COVID-19 este doar începutul! Ne-o facem cu mâna noastră!”

O echipă de cercetători a făcut o previziune terifiantă, explicând că această pandemie de coronavirus (COVID-19) reprezintă doar începutul.

Previziune terifiantă, de la cercetători! Ce urmează după pandemia de coronavirus. „COVID-19 este doar începutul! Ne-o facem cu mâna noastră!”

profimediaimages.ro

Potrivit cercetătorilor, nu se pune problema „dacă” va mai urma o pandemie după cea de coronavirus, ci de „când” va izbucni aceasta.

Conform unor specialiști implicați într-o campanie pentru natură condusă de National Geographic, vor urma alte pandemii asemănătoare celei de coronavirus, din cauza defrișărilor și din cauza folosirii animalelor sălbatice drept animale de companie, hrană ori sursă de medicamente.

Potrivit acestor specialiști, până în anul 2050, populația globală va crește cu două miliarde, la 9,7 miliarde – ceea ce va însemna mai multă presiune în privința surselor de hrană. Astfel, oamenii ar putea începe să depindă și mai mult de animalele sălbatice.

Un preot s-a lăsat ucis de COVID-19, iar motivul este incredibil! „Este un sfânt, chiar dacă se plimba cu motocicleta!” - Foto

„Unele animale sălbatice sunt rezervoare enorm de patogeni, iar la mulți dintre aceștia, oamenii nu au fost încă expuși”, a avertizat doctorul Samuel Myers.

Potrivit lui David Quammen, expert în boli infecțioase, sunt mulți virusuri care ar putea trece la oameni, la fel cum se crede că s-a întâmplat cu COVID-19.

„Ne-o facem cu mna noastră! Atunci când tăiem păduri tropicale, ca să clădim sate, atunci când omorâm animale sălbatice, pentru hrană, ne expunem acelor virusuri”, a explicat el.

Potrivit Daily Mail, bolile ce se transmit între oameni și animale reprezintă 17% din totalul bolilor infecțioase și provoacă anual peste 700.000 de decese.

SUA ar putea deveni noul epicentru al pandemiei noului coronavirus, avertizează Organizaţia Mondială a Sănătăţii... Momente dramatice în Madrid. Cadavre găsite de militari în azile de bătrâni, afectate de pandemia de coronavirus...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri