Antena Căutare

Prezentatoare de la Rai Uno, talharita de trei straini, posibil romani

Trei indivizi cu cagule, cu accent est-european, posibil romani, au patruns in casa unei cunoscute prezentatoare italiene, in noaptea de miercuri spre joi, furand bani si bijuterii, potrivit ziarului La Repubblica.

Hotii neidentificati pana acum au patruns in vila jurnalistei prin efractie, demontand grilajul unui geam. Prezentatoarea telejurnalului postului Rai Uno, Cristina Guerra, era in casa impreuna cu copiii. Ea a fost trezita de zgomote si amenintata cu arme de foc pentru a deschide doua seifuri.

Unul dintre seifuri a fost deschis, iar hotii au sustras din el bani si bijuterii a caror valoare inca nu a fost stabilita. Au insistat ca femeia sa le deschida si al doilea seif, dar aceasta le-a spus calma ca nu are cheia. Unul dintre hoti a amenintat-o ca, daca nu va deschide seiful, ii vor rapi un copil si il vor duce intr-o tabara de nomazi. Intr-un final, hotii au renuntat, plecand doar cu banii si bijuteriile din primul seif.

"Eu sunt in stare de soc. Copiii nu au auzit nimic, au dormit tot timpul si nu au probleme", a declarat prezentatoarea TV. Anchetatorii italieni cred ca este vorba de o banda de experti in spargeri si ca autorii jafului ar putea fi locatarii unei tabere de nomazi, probabil cetateni romani.

Citeste si Antena3

Foto: viaggiomagico.net

Mohammad Munaf este cautat de Interpol... VIDEO! Printul William viziteaza zonele afectate din Noua Zeelanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x