Antena Căutare

UPDATE: Pippa Midleton, sora ducesei de Cambrige, fermecătoare și.... însărcinată - FOTO

Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni al 16-lea cuplu al familiei regale care își va celebra nunta la Castelul Windsor. Prinţul Harry al Marii Britanii, nepotul reginei Elisabeta a II-a, şi logodnica sa, Meghan Markle, căsătoresc religios, sâmbătă de la ora 11:00, în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor. 

Primele imagini de nunta regală. Sosesc invitații de seamă. Sora ducesei Kate Middleton, Pippa Midleton, a sosit la nuntă.

Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni al 16-lea cuplu al familiei regale care își va celebra nunta la Castelul Windsor. Prinţul Harry al Marii Britanii, nepotul reginei Elisabeta a II-a, şi logodnica sa, Meghan Markle, căsătoresc religios, sâmbătă de la ora 11:00, în Capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.

UPDATE: 13.20. Pippa Middleton și-a ascuns sarcina purtând o rochie înflorată.

UPDATE: Pippa Midleton, sora ducesei de Cambrige, fermecătoare și.... însărcinată - FOTO

UPDATE: 12.45: George Clooney și Amal sosesc la Capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor. După ei, soții Beckham.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oprah Winfrey, Idris Elba and James Blunt, Idris Elba and James Blunt, soții Beckham își fac apariția la castelul Windsor.

UPDATE: Pippa Midleton, sora ducesei de Cambrige, fermecătoare și.... însărcinată - FOTO

Oprah Wifrey

Prințul Harry a devenit Duce de Sussex, titlu nobiliar oferit de regina Elisabeta a II-a, potrivit unui comunicat al Palatului Buckingham. De asemenea, după nunta regală, Meghan Markle va purta titlul de Ducesă de Sussex.

UPDATE: Pippa Midleton, sora ducesei de Cambrige, fermecătoare și.... însărcinată - FOTO

James Blunt și soția

UPDATE: Pippa Midleton, sora ducesei de Cambrige, fermecătoare și.... însărcinată - FOTO

Starul de Rugby James Haskell și iubita sa

Meghan Markle va fi condusă la altar sâmbătă de prinţul Charles, viitorul său socru, pentru nunta sa cu prinţul Harry – în absenţa tatălui viitoarei mirese care se recuperează după o operaţie la inimă, a anunţat vineri Palatul Kensington.

Potrivit lui Ptak, creaţia sa seamănă mai degrabă cu o „instalaţie” decât cu tort tipic de nuntă, iar în compoziţia sa nu au fost folosite ingredientele alese în mod tradiţional de familia regală.

Astfel, Meghan şi Harry, care îşi vor uni destinele sâmbătă, 19 mai, într-o ceremonie care va avea loc la Castelul Windsor, au decis să renunţe la tradiţia regală a tortului de fructe, optând în schimb pentru un tort cu lămâi şi flori de soc, acoperit cu o glazură de unt şi decorat cu flori proaspete – în ton cu aromele de sezon.

Măsuri de securitate sporite la Windsor

Pitorescul oraş englez Windsor, care va găzdui sâmbătă nunta prinţului Harry cu fosta actriţă americană Meghan Markle, a început să se asemene cu o veritabilă „fortăreaţă”: fiecare colţ al său este inspectat în cele mai mici detalii, pentru ca autorităţile să poată să garenteze securitatea invitaţilor şi a zecilor de mii de spectatori aşteptaţi la acest eveniment, informează AFP.

Meghan Markle a refuzat să fie condusă la altar! Cum se va petrece ceremonia... Fostul spion rus Serghei Skripal, otrăvit cu un agent neurotoxic, a fost externat din spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x