Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Meghan Markle nu e singura vedetă intrată într-o familie regală! Grace Kelly și Wallis Simpson au scris istorie înaintea ei!

Meghan Markle este dovada vie că basmele pot deveni realitate. Însă ea nu este prima celebritate care se căsătoreşte cu un prinț!

Sursa: hepta.ro

Meghan Markle este dovada vie că basmele pot deveni realitate. Însă ea nu este prima celebritate care se căsătoreşte cu un prinț!

Aproape trei miliarde de oameni vor sta cu ochii aţintiţi spre Castelul Windsor, unde Prinţul Harry şi Meghan Markle vor spune "DA". Super-staruri de peste ocean au sosit deja în Regat. Iar mii de fani au zburat chiar şi 24 de ore pentru a putea fi cât mai aproape de cuplul princiar.

Meghan Markle şi Prinţul Harry se vor căsători pe 19 mai în capela bisericii St. George aflată pe domeniul Castelului Windsor, reşedinţă a Reginei Elisabeta a II-a localizată în vestul Londrei.

Relația ei cu Prințul Harry a fost una destul de comentată din pricina faptului că nimeni nu se aștepta ca fratele cel mic al lui William să își unească destinul cu o actriță. Totuși, istoria arată că nu ar fi un caz singular!

Vedete devenite membre ale caselor regale

Grace Kelly, Wallis Simpson şi Regina Noor a Iordaniei sunt doar câteva dintre femeile de peste Ocean care au devenit membre ale familiilor regale.

Grace Kelly, de la actriță la Hollywood la prințesă de Monaco

Grace Kelly, una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood a anilor '50 şi câştigătoare a unui premiu Oscar, a renunţat la cariera sa în cinematografie, pentru a se căsători cu Printul Rainier al treilea, moştenitor al Principatului Monaco. A devenit astfel, nu doar o prinţesă, ci şi o figură emblematică a statului.

În primii ani a avut un obstacol reprezentat de limba franceză pe care l-a depășit, după ce a învăţat limba, cultura monegască şi cea franceză. Aşa că, nu a durat prea mult până când ea a devenit prinţesa lor.

Wallis Simpson, femeia pentru care Regele Eduard a renunțat la tronul britanic

Wallis Simpson, o celebritate mondenă americană, avea să schimbe istoria Regatului Unit. A avut o relaţie extraconjugală cu Regele Eduard al 8-lea al Marii Britanii şi a fost respinsă de familia regală.

Pentru a se căsători cu Wallis Simpson, Regele Eduard a luat decizia care avea să şocheze, în 1936, o lume întreagă: a renunţat la tronul britanic. Un an mai târziu, s-au retras în Franţa acolo unde şi-au unit destinele şi au primit titlul de Duce şi Ducesă de Windsor.

Wallis şi Edward au fost respinşi încă de la începutul căsătoriei lor, iar acest lucru a provocat supărare şi furie în familia regală. Bineînţeles, acum, Harry şi Meghan nu vor avea parte de aşa ceva. Ei vor fi acceptaţi. Vor fi amândoi primiţi de familia regală.

Sora lui Jackie Onnasis Kennedy a divorțat de dragul unui prinț polonez!

Lee Radziwill, sora mai mică a lui Jackie Onnasis Kennedy, a divorţat de un regizor american, s-a căsătorit cu Prinţul Stanisław Albrecht Radziwiłł şi a intrat astfel în familia regală a Poloniei. Titlul de prinţesă a ajutat-o să fie diferenţiată de sora sa mai mare cu care se afla într-o continuă competiţie.

Regina Noor a Iordaniei, o arhitectă cu o carieră spectaculoasă în politică

Născută în Statele Unite şi absolventă a prestigioasei Universităţi Princeton, Lisa Najeeb Halaby a devenit Regina Noor a Iordaniei, după ce s-a căsătorit cu Regele Hussein în 1978. Căsnicia lor a durat până în 1999, când regele a încetat din viaţă. Acum, Regina Iordaniei s-a întors în ţara natală, unde activează în politică şi militează pentru drepturile cetăţenilor arabi.