Antena Căutare

Primul copil al Ducilor de Sussex, botezat la Castelul Windsor

La două luni după naştere, Archie Harrison, primul copil al Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle a fost botezat astăzi, la Castelul Windsor.

La două luni după naştere, Archie Harrison, primul copil al Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle a fost botezat astăzi, la Castelul Windsor.

Ducii de Sussex au anunţat nu vor dezvălui numele naşilor. În presa britanică au apărut deja speculaţii conform cărora bona din copilărie a Prinţului Harry ar putea fi mama spirituală a bebeluşului.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al Ducilor de Sussex, Meghan şi Harry, a fost botezat sâmbătă, șase iulie, la Castelul Windsor, însă Regina Elisabeta nu a fost prezentă la eveniment.

Archie, primul fiu al Prinţului Harry (34 de ani) cu Ducesa Meghan (37 de ani), va fi creştinat pe șase iulie, la exact două luni de când a venit pe lume. Ceremonia va avea loc în capela privată din interiorul Castelului Windsor şi nu în Capela St. George, unde Meghan şi Harry s-au căsătorit în mai 2018, potrivit News.ro.

La botez vor fi prezente 25 de persoane, scrie presa britanică, însă Regina Elisabeta nu se va afla între ele, pentru că are programat de foarte mult timp o escapadă alături de soţul ei, Prinţul Philip, pe domeniul Sandringham.

Şi de această dată, Meghan şi Harry au decis să facă lucrurile un pic diferit faţă de ceilalţi membri ai familiei regale. În tradiţia casei regale britanice, copii au cel puţin şase naşi, rude şi prieteni apropiaţi ai părinţilor, iar aceştia sunt anunţaţi cu câteva ore înainte de botez. În acest caz, părinţii lui Archie au decis să menţină detaliile private, aşa că probabil nu vom afla niciodată cu exactitate cine sunt părinţii spirituali ai micuţului.

În plus, presa nu va avea acces la eveniment, iar Ducii de Sussex vor oferi ulterior imagini de la botez, aşa cum au procedat şi în cazul naşterii. Fotograf va fi Chris Allerton, care a realizat şi pozele de la nunta regală şi din momentul în care Archie a fost prezentat Reginei Elisabeta.

Nicolas Sarkozy, ţinta glumelor pe Internet din cauza înălţimii sale... Trei morţi, inclusiv doi copii, în urma unei explozii în Polonia din cauza unei scurgeri de gaze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x