Prințul Charles și Principesa Margareta, întâlnire privată la Clarence House

Prințul Charles și Principesa Margareta, întâlnire privată la Clarence House. Custodele Coroanei, Margareta, şi principele Radu se vor întâlni la Clarence House cu prințul Charles,principele de Wales. Mare iubitor al României, prințul Charles promovează țara noastră și frumusețea acesteia. Află mai multe informații din articolul a1.ro

Familia regala

royal.uk

Astăzi, 12 decembrie, Custodele Coroanei, Margareta, și principele Radu se întâlnesc cu prințul Charles la Clarence House. În această seară, principele Radu va lua parte la o recepție oficială organizată de Camera de Comerţ Româno-Britanică la ICR Londra din Belgrave Square 1.

Prințul Charles a declarat că iubește foarte mult România și ne promovează țara ori de câte ori se ivește ocazia. El ne-a vizitat țara în luna mai a acestui an. Când a ajuns în țară, prima oară a mers la București, la sediul NATO, unde a întâlnit câțiva ofițeri militari britanici. Prințul Charles vizitează foarte des localitatea Viscri de care este îndrăgostit.

Prințul Charles îndrăgește România, amintindu-și cum, pe vremea copilăriei, tatăl său, prințul consort, Philip, îi povestea de vizitele sale în țara noastră. Tătăl prințului Chales, Philip, și Regele Mihai erau veri. De aceea, el vizita foarte des România.

Prințul de Wales derulează în România o serie de proiecte caritabile ce se desfășoară prin intermediul Fundației Prințul de Wales și Fundației Principesa Margareta.

Sursă de informare: royal.uk, familiaregala.ro

Sursă foto: royal.uk, hepta.ro, twitter.com @ClarenceHouse

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri