Antena Căutare

Sute de primari din Italia au protestat la Roma fata de masurile de austeritate

200 de primari ai unor localitati din Italia au protestat la Roma dupa ce au aflat ca bugetele regionale vor fi reduse cu 23%. Proteste fata de masurile de austeritate au avut loc si in Grecia, unde sute de cetateni revoltati au iesit in strada.

Reprezentantii administratiei locale din Italia s-au adunat in fata parlamentului pentru a protesta fata de masura de reducere a bugetelor regiunilor. „Am venit aici pentru a sprijini o schimbare a metodei de a taia costuri a acestui guvern sau a oricărui alt guvern. Ei încearcă să rezolve aceste probleme într-o modalitate greşită”, a declarat primarul localitatii Crosia.

Nu doar primarii au iesit in strada la Roma, ci si avocatii si magistratii din provinciile cele mai afectate. Daca masurile de austeritate vor intra in vigoare, mai multe tribunale din Italia vor fi inchise.

Noi proteste au avut loc si in Grecia. Sute de pensionari si functionari publici au manifestat fata de taierile bugetare.

Marti, guvernul grec a aflat ca nu va mai primi bani de la principalii creditori. Din acest motiv, tara ar putea intra in faliment pana in luna septembrie.

Un nou drog, mai puternic decat heroina, face ravagii printre consumatorii din Rusia... Liderul nord coreean Kim Jong-Un s-a casatorit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x