Căutare Live

Punct ochit, punct lovit! Un nou tunel al cartelurilor mexicane, inchis

Investigatorii au inchis un tunel abia terminat al cartelurilor mexicane ce facea legatura intre Tijuana si San Diego. Zona este populara datorita solului cu textura moale, in care se sapa usor

Tunelul era iluminat si avea instalate sine .Autoritatile au declarat ca nu a fost utilizat si ca au reusit sa il inchida inainte ca drogurile sa fie transportate in Statele Unite. O ancheta este inca in desfasurare.

In 2010, o galerie subterana de aceeasi anvergura a fost descoperita, iar dupa ce a fost inchisa, s-a aflat ca au fost transportate 26 de tone de marijuana din Mexic in Statele Unite.

De altfel, mai multe constructii subterane au fost descoperite in ultimii ani de-a lungul granitei, prin care se strecurau tone de marijuana in SUA.

Printul Charles lauda Romania: "Poate oamenii nu vad, dar tara aceasta este minunata"... NSA a spionat Vaticanul! S-a intamplat pe durata alegerii Papei...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri