Căutare Live

"Raiul" traficantilor: Tunel de 700 de metri, descoperit sub frontiera dintre Ucraina si Slovacia

Un tunel subteran cu lungimea de 700 de metri, construit de contrabandisti, a fost descoperit la frontiera dintre Ucraina si Slovacia, a anuntat politia slovaca.

"Tunelul, sapat la adancimea de sase metri intre satele slovace Vysne - Nizne Nemecke si localitatea ucraineana Uzhgorod, a fost utilizat de aproximativ un an pentru traficul de tigari si persoane", a afirmat ministrul slovac de Interne, Robert Kalinak. "Tunelul respecta standarde tehnice destul de avansate", a explicat seful politiei slovace, Tibor Gaspar.

De partea slovaca, tunelul se incheia intr-o cladire de birouri, iar in Ucraina, intr-o curte privata. In tunel au fost gasite 13.000 de cutii de tigari.

Operatiunea de salvare dramatica, in Columbia! Un copil a cazut intr-un canal de colectare... Rebelii sirieni au preluat controlul asupra unor puncte de tranzit, la frontiera cu Irak si Turcia...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri