Antena Căutare

Record negativ în Suedia! Peste 100 de morți de COVID-19 în doar 24 de ore

Record negativ în Suedia, care a raportat peste 100 de decese provocate de coronavirus în doar 24 de ore. Situația devine astfel extrem de îngrijorătoare, având în vedere măsurile relaxate adoptate de această țară în combaterea propagării coronavirusului.

Record negativ în Suedia! Peste 100 de morți de COVID-19 în doar 24 de ore
Suedia nu a impus izolarea populaţiei în pandemia de COVID-19 | Pixabay

Cifrele sunt cu atât mai șocante cu cât, cele 114 de noi decese anunțate în ultimele 24 de ore arată o creștere de aproape 24% a numărului morților, procent care ar trebui să reprezinte un semnal de alarmă cu privire la strategia adoptată de suedezi.

Suedia, care are o populaţie de circa 10,3 milioane, numără în prezent 7.693 de cazuri de contaminare şi 591 de decese, mortalitate mult mai crescută decât în ţările nordice cu care se învecinează, scrie Daily Mail.

Citește și: Suedia, măsuri relaxate în timpul pandemiei de coronavirus

În Suedia, izolarea populaţiei nu este de actualitate, aşa cum se întâmplă în numeroase ţări europene pentru a limita propagarea epidemiei COVID-19.

Citește și: Primul semn al agravării bolii dată de COVID-19. Când trebuie să ajungi de urgență la spital

Guvernul suedez, criticat pentru modul în care a gestionat până acum criza cauzată de noul coronavirus, a prezentat luni un proiect de lege vizând consolidarea temporară a puterilor sale pentru a lupta împotriva pandemiei, ceea ce a atras criticile opoziţie.

Coronavirusul se transmite de la mamă la făt. Studiile au arătat că în timpul sarcinii mama își poate infecta copilul... Prima contaminare cu noul coronavirus în estul Libiei, 20 în vest; ONU condamnă bombardarea unui spital din Tripoli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x