Antena Căutare

Ce face religia din musulmani! Au INTERZIS pe Marte!

La câteva luni după ce organizația ”Mars One” a anunțat că încearcă să creeze primul așezământ omenesc, pe Marte, liderii musulmani au acționat.

La câteva luni după ce organizația ”Mars One” a anunțat că încearcă să creeze primul așezământ omenesc, pe Marte, liderii musulmani au acționat.

Ei au emis un act religios prin care le interzic musulmanilor să trăiască pe Marte, deoarece este un păcat echivalent cu sinuciderea.

"O astfel de călătorie reprezintă un adevărat pericol pentru viață, iar acest lucru este inacceptabil în islam. Există posibilitatea ca individul care călătorește către planeta Marte să nu poată să rămână în viață acolo și să fie mai vulnerabil în fața morții", arată Autoritatea Generala a Afacerilor Islamice (GAIAE) din Emiratele Arabe Unite

Organizația ”Mars One” și-a propus să creeze o așezare umană pe Marte, iar în luna decembrie peste 1.000 de persoane au fost selectate pentru a participa la acest proiect.

Imagini APOCALIPTICE! Marea Britanie, lovită de cele mai mari inundaţii şi furtuni din ultimii ani... Mesajul unui poliţist rănit la Kiev: "CRIMINALI! Nu am folosit arme de foc, nu avem arme de foc"...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x