Antena Căutare

Republica Moldova: Mihai Ghimpu nu-l mai sustine pe Marian Lupu la presedintie

Actualul presedinte interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, a renuntat sa-l mai sustina pe Marian Lupu la viitoarele alegeri prezidentiale. Din declaratiile facute, Ghimpu a lasat sa se inteleaga ca ii va deveni contracandidat lui Lupu la aceasta functie

"Pe Lupu nu-l mai sustin pentru alegerile prezidențiale", a declarat, fara alte explicatii, actualul presedinte interimar in seara zilei de 30 iunie, citeaza Unimedia. Mihai Ghimpu spune ca nu-l va sustine nici pe Vlad Filat in aceasta lupta, deschizand usa unei posibile candidaturi proprii:"Dar ce, Filat e mai frumos ca mine?"

In urma cu putin timp, primarul general al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, sustinea ca AIE ar trebui sa aiba un singur candidat la funcția de șef al statului, acesta fiind Marian Lupu. "E o chestie de barbație", argumenta atunci Chirtoaca.

Pana in prezent, la presedentia Moldovei, si-au anuntat intentia de a candida doar Vlad Filat ( liderul PLDM) si Marian Lupu (presedinte PDM). La ultima sedinta a Parlamentului de peste Prut, comunistii au incercat sa introduca pe ordinea de zi propunerea de demitere a lui Marian Ghimpu din fruntea statului.

Sursa: jurnalul.ro

Ucraina sustine ca pierde teritoriu in favoarea Romaniei din cauza inundatiilor... Larry King renunta la emisiunea pe care a realizat-o la CNN vreme de 25 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x