Antena Căutare

Doliu la Bollywood. Rishi, fiul lui Raj Kapoor, a murit. Actorul fusese diagnosticat cu leucemie în urmă cu doi ani

Lumea filmului de la Bollywood este în doliu. Actorul Rishi Kapoor, fiul celebrului Raj Kapoor, cunoscut pentru rolurile romantice pe care le-a interpretat de-a lungul timpului, s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani. 

Doliu la Bollywood. Rishi, fiul lui Raj Kapoor, a murit. Actorul fusese diagnosticat cu leucemie în urmă cu doi ani Galerie
Doliu la Bollywood. Rishi, fiul lui Raj Kapoor, a murit. Bărbatul fusese diagnosticat cu leucemie în urmă cu doi ani

Vestea cumplită vine la doar o zi după ce un alt actor de la Bollywood, Irrfan Khan, a pierdut lupta cu o boală incurabilă. Rishi Kapoor a murit la vârsta de 67 de ani, după ce a pierdut lupta cu o formă de cancer la doi ani de când a primit diagnosticul.

Potrivit BBC, Rishi a fost diagnosticat cu leucemie în 2018. Anul trecut, în septembrie, s-a întors în India după ce a urmat o serie de tratamente în New York. Zilee trecute, însă, el a început să se confrunte cu dificultăți de respirație.

Doliu la Bollywood. Rishi, fiul lui Raj Kapoor, a murit. Actorul fusese diagnosticat cu leucemie în urmă cu doi ani

Cu totul și cu totul impresionant! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu ne plimbă pe tărâmuri indiene! Raj Kapoor și Nargis în platoul Te cunosc de undeva

Informația privind decesul a fost confirmată de familia actorului, care a precizat că a murit în pace.

”Doctorii și asistentele din spital au mărturisit că au încercat să-l binedispună până în ultima clipă. A rămas jovial și a luptat să trăiască până în ultima clipă, în ciuda tratamentelor grele pe care le-a urmat în spitale de pe două continente. Familia și prietenii i-au fost alături în această călătorie.”, se arată într-un comunicat transmis de familie.

Avem și noi un Raj Kapoor! Viața bărbatului bate orice scenariu de film indian: „Am fost chinuit, bătut, amărât, fără părinți”

Rishi Kapoor este cunoscut pentru rolurile romantice pe care le-a interpretat în filme de la Bollywood. El a debutat în 1970, în filmul tatălui tău, Mera Naam Joker. De asemenea, el a avut de-a lungul timpului, pe parcursul celor mai bine de 20 de ani de carieră, zeci de roluri în filme care s-au bucurat de un succes uriaș.

A murit starul bollywoodian Irrfan Khan, din ”Slumdog Millionaire”! Actorul fusese diagnosticat cu o boală rară

Mai mult de atât, mai multe filme din anii 80, 90, între care Khel Khel Mein, Karz and Chandni, au avut un succes uriaș, intrând în box office.

De asemenea, el a format un cuplu îndrăgit de public cu actrița Neetu Singh. Ba mai mult, după ce au jucat într-un film romantic, cei doi s-au îndrăgostit și s-au căsătorit în viața reală, în 1980. Ba mai mult, au devenit și părinții unui băiat, Ranbir Kapoor, și el un star de succes la Bollywood.

Doliu la Bollywood. Rishi, fiul lui Raj Kapoor, a murit. Actorul fusese diagnosticat cu leucemie în urmă cu doi ani

Irrfan Khan, un alt actor de la Bollywood, a murit miercuri

Actorul de la Bollywood Irrfan Khan, cunoscut la nivel internațional pentru rolurile din “Slumdog Millionaire”, “Viața lui Pi” și “Jurassic World”, a murit la vârsta de 53 de ani, informează BBC.
Vedeta a decedat într-un spital din vestul orașului Mumbai. În 2018, actorul a anunțat că a fost diagnosticat cu o tumoare neuroendocrină, o boală rară care afectează celulele care eliberează hormoni în fluxul sangvin. Ulterior, Irrfan Khan a urmat tratament într-un spital din Londra.

Africa de Sud, în izolare de la finalul lunii martie, a înregistrat cea mai mare creştere a numărului de cazuri zilnice... Bilanţul morţilor din cauza covid-19 în SUA creşte cu 2.502 de decese la aproape 61.000; noul coronavirus ”se va duce, v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x