Antena Căutare

Româncă, abuzată în somn de un om de afaceri din Londra. ”Am fugit fără sutien din casa lui”

Valentin Kryzyzyk, de 27 de ani, un om de afaceri britanic ar fi abuzat o româncă, în timp ce aceata dormea. Totul s-a petrecut în apartamentul său de lux, după ce au împărțit un taxi la plecarea din club.

Valentin Kryzyzyk, de 27 de ani, un om de afaceri britanic ar fi abuzat o româncă, în timp ce aceata dormea. Totul s-a petrecut în apartamentul său de lux, după ce au împărțit un taxi la plecarea din club.

Procurorul care investighează cazul a declarat că tânăra ar fi plecat din club la 4 dimineața, pentru că se simțea obosită. La ieșire, a încercat să gasească un taxi, dar negăsind, bărbatul i-ar fi propus să împartă o mașină către casă.

Românca a ajuns acasă la acesta, spunând că brusc a început să se simtă extrem de obosită, după care a adormit. Când s-a trezit, femeia și-a dat seama că fusese agresată sexual. A fugit din apartamentul bărbatului și a sunat la poliție.

A doua zi, dâdu-și seama ce se întâmplase, fata a fugit fără sutien din casa lui și a sunat la poliție: “Voiam doar să scap”.

TERIFIANT. Acestea au fost ultimele cuvinte ale pilotului avionului Saratov Airlines, prăbușit la doar 6 minute de la de... Atac șocant în Viena! Familie înjunghiată în plină stradă,de un arab, sub privirile îngrozite ale trecătorilor: "Er...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x