Antena Căutare

Romanca din Bruxelles, victima unei grave erori medicale: I-au facut un chiuretaj, desi se internase pentru o problema la mana!

O romanca stabilita la Bruxelles a fost victima unei grave erori medicale, intr-un spital din capitala belgiana. Ea s-a internat pentru o operatie minora la mana, dar medicii au confundat-o cu alta pacienta si i-au facut un chiuretaj, cu totul inutil si care a lasat urme. Conducerea spitalului si-a cerut scuze, dar romanca vrea sa dea in judecata si institutia si pe medicii care au nenorocit-o.

Luna trecuta, la o petrecere, romanca pe nume Erica s-a ranit usor la mana. Medicii i-au prescris o operatie la un tendon. Femeia de 38 de ani s-a internat intr-un spital reputat din Bruxelles. Aici, ea spune ca si-a auzit numele strigat de o infirmiera, care a dus-o in sala de operatie. S-a mirat putin, deoarece medicii pareau sa pregateasca o interventie chirurgicala mai serioasa, dar nu s-a putut intelege cu ei, pentru ca nu vorbeste prea bine franceza. De fapt, romanca fusese confundata cu o alta pacienta.

Dupa trei ore, cand s-a trezit din anestezie, Erica a constatat, cu uimire, ca suferise un chiuretaj al uterului. Operatia a lasat urme: femeia sangera puternic. Medicii si-au dat si ei seama de eroare, iar directia spitalului a trimis un doctor roman sa prezinte scuze. Erica isi aminteste ca acesta s-a asezat chiar in genunchi in fata lor, ca sa le ceara iertare in numele spitalului. Dar chiar si acum, dupa o luna, femeia mai are dureri si sangerari.

Romanca si sotul sau se tem, mai ales, ca nu vor putea avea un al treilea copil, cum isi doreau. Ei au angajat un avocat si au de gand sa depuna o plangere civila sau chiar penala, daca nu vor ajunge la o intelegere amiabila cu spitalul.

foto: Intact Images

Trei milioane de musulmani au mers in pelerinaj la Mecca... Cutremur cu magnitudinea 5,3 pe scara Richter in sudul Italiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x