Antena Căutare

Cutremur cu magnitudinea 5,3 pe scara Richter in sudul Italiei

Un cutremur cu magnitudinea 5,3 pe scara Richter s-a produs, in noaptea de joi spre vineri, in sudul Italiei. In zona epicentrului, localnicii cuprinsi de panica si-au parasit casele, iar un spital a fost evacuat, ca masura de precautie.

Cutremurul a avut loc in Mormanno, in regiunea Cosenza din sudul Italiei, provocand daune, iar un spital a trebuit sa fie evacuat. Prima victima - un barbat de 84 de ani, care a murit din cauza unui atac de cord. In plus, locuitorii din regiune au iesit pe strazi de teama unor alunecari de teren.

Potrivit Institutului American de Geofizica, cutremurul a fost inregistrat la granita dintre regiunile Calabria si Basilicata si a avut o magnitudine de 5,3, epicentrul sau fiind situat la 6 km sud-est de Mormanno si 14 km vest de Castrovillari, in regiunea Cosenza.

Cutremurul, care a fost urmat de mai multe replici de magnitudine redusa, s-a produs intr-o zona unde s-au inregistrat, in ultimii ani, peste 2000 de seisme minore.

Romanca din Bruxelles, victima unei grave erori medicale: I-au facut un chiuretaj, desi se internase pentru o problema l... Un politist canibal din New York planuia sa gateasca femei si sa le manance!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x