Antena Căutare

Rover-ul Curiosity a surprins obiecte zburatoare neidentificate pe Marte

Dupa ce acum cateva zile robotul Curiosity a comunicat NASA ca pe Marte se inregistreaza si temperaturi de plus 0 grade Celsius, intr-o ultima transmisie video rover-ul a surprins doua obiecte zburatoare misterioase, pentru care expertii nu au nicio explicatie.

In filmuletul receptionat de NASA pot fi vazute doua obiecte zburatoare trecand chiar prin fata robotului. In partea de sus a imaginii se poate vedea cum un obiect se desprinde de solul martian, in timp ce al doilea obiect zburator se misca undeva la linia de orizont. Astfel, obiectul neidentificat, reprezentat de un punct alb, pleaca din partea stanga a imaginii si se misca usor. Oficialii NASA nu au dat inca explicatii legate de cele doua misterioase aparitii.

Posibilele explicatii ale ciudatelor aparitii includ meteoriti, sateliti sau parti din aparatura de aterizare folosita de robotul spatial Curiosity. Dar adeptii existentei vietii extraterestre si a martienilor au intrat in alerta.

Foto: Intactimages / EPA

Ai prea multi bani? Cumpara un oras din Statele Unite! ... UPDATE! Atentat cu masina-capcana in Turcia. Bilantul a ajuns la opt morti si 60 de raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x