S-a aflat cine este atacatorul care a îndoliat Statele Unite! Înainte de atacul din barul studențesc a mai avut probleme cu poliția, dar a fost lăsat liber

 
+4 click pentru
galerie

Atacatorul care a îndoliat Statele Unite este un fost soldat din Marină. Ian Long, în varsă de 29 de ani, a deschis focul într-un bar din sudul statului american California. În urma atacului 13 persoane, printre care și un ofițer de poliție, au fost ucise, iar peste 10 persoane au fost rănite.

Potrivit martorilor, la 23.30, ora locală, un bărbat cu barbă, ochelari şi pălărie a tras în paznicul de la intrare, a pătruns în local şi a făcut alte victime.

Numeroşi răniţi au fost duşi în grabă către ambulanțe. Unora li s-a acordat primul ajutor afară, direct pe trotuar. Autorităţile americane au anunţat apoi că atacatorul a fost găsit mort în interiorul barului.

Potrivit unui martor, atacatorul s-a îndreptat spre un agent de securitate și l-a împușcat în cap, după care a intrat în bar și a deschis focul la întâmplare.

 Ian Long

Totodată, el ar fi aruncat și grenade cu fum, înainte să se sinucidă, informează DailyMail.

Incidentul a avut loc la barul Borderline Bar & Grill în stil western care găzduiește evenimente tematice și seri dansante country, salsa și swing. Seară de miercuri, în care a avut loc atacul, a fost una country. Localul este vizitat de mulți studenți.

Anchetatorii au descoperit că Ian Long a mai avut antecedente înainte de atac, însă unele minore. În luna aprilie a acestui an, polițiștii locali au fost chemați la locuința acestuia din cauza tulburării liniștii publice.

Când poliția a ajuns la locuința lui Ian acesta se purta “irațional” și vizibil iritat așa că a fost chemat un specialist în boli mintale acolo. Autoritățile au clarificat situația acolo, au decis să nu îl ducă la secție și l-au lăsat acasă.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI