Antena Căutare

A vrut să treacă granița cu o identitate falsă, dar a omis un detaliu care l-a sabotat! „Era clar că nu arăta ca un om de peste 80 de ani.”

s-a deghizat într-un bătrân și a vrut ca să prindă un zbor de Statele Unite

Pe aeroportul Indira Gandhi din New Delhi, Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost arestat după ce a încercat să se îmbarce într-un avion cu destinația SUA cu un pașaport fals! Bărbatul s-a deghizat și a crezut că funcționează, dar a uitat un detaliu!

Deghjizat într-un bătrân de 81 de ani, fiindcă în act scria că ar fi născut în 1938, el s-a prezentat la aeroport cu părul alb, cu ochelari, chiar și cu un scaun cu rotile, din care susținea că nu se poate ridica, însă nu a putut păcăli stuff-ul care s-a prins imediat de faptul că este vorba de înșelăciune și fraudă!

Bărbatul a omis un detaliu foarte important! Pielea lui arăta ca a unui bărbat tânăr, nu ca a unei persoane în vârstă de 81 de ani și angajații și-au dat seama imediat că este vorba de o minciună!

„Era clar că nu arăta ca un om de peste 80 de ani. Pielea lui era ca a unui om tânăr. La controlul de securitate i s-a spus să se ridice în picioare. A spus că nu poate. I s-a spus că trebuie să stea ridicat, cu ajutorul oamenilor de la securitate. Aceștia a observat că avea părul alb, dar la bază firele erau negre, semn că se vopsise”, a mai spus Shrikant Kishore.

Prins, infractorul a recunoscut că este Jayesh Patel, în vârstă de 32 de ani, din statul indian Gujarat. El se prezentase la aeroport cu un pașaport pe care scria că ar fi Amrick Singh, un bărbat născut în New Delhi, în luna februarie a anului 1938 și nu a dat nicio explicație referitoare la motivul pentru care a ales o astfel de cale de a pleca din India.

Michael Jordan donează un milion de dolari pentru victimele uraganului Dorian... Netanyahu anunţă că va anexa o parte din Cisiordania, dacă va câştiga alegerile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x