Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

„Să o facem, băieți!”. S-a filmat împușcând oameni, la cumpărături! Mama lui l-a recunoscut în imagini! Atenție, imagini tulburătoare! „A izbucnit în lacrimi!” – VIDEO

Un tânăr în vârstă de 20 de ani s-a filmat împușcând oameni, la cumpărături, în Statele Unite ale Americii. Un senator a fost martor la incident. Mama atacatorului l-a recunoscut din filmarea pe care acesta a făcut-o.

„Să o facem, băieți!”. S-a filmat împușcând oameni, la cumpărături! Mama lui l-a recunoscut în imagini! Atenție, imagini tulburătoare! „A izbucnit în lacrimi!” – VIDEO

Cel puțin trei persoane au fost împușcate, într-un centru comercial din Arizona, miercuri seară. Dintre acestea, una este în stare gravă.

Atacatorul, al cărui nume nu a fost dezvăluit de poliție, a fost identificat drept Armando Hernandez din Peoria, de către mama lui, care a văzut filmarea pe care a făcut-o el, pe Snapchat. Femeia a izbucnit în plâns.

„Voi împușca oameni la West gate. Să o facem, fraților! Este vina societății”, a spus atacatorul în filmare.

Suspectul, care s-ar fi predat și se află deja în custodia poliţiei, se pare că ar fi folosit o armă AR-15, potrivit senatorului de Arizona Martin Quezada, care a scris pe Twitter că a fost martor al evenimentului.

Dezastru! Ciclonul Amphan a lovit puternic, în India! Ce a lăsat în urma lui! Cel puțin 15 morți! Imagini tulburătoare! FOTO, VIDEO

„Tocmai am fost martorul unui atentat terorist. Sunt mai multe victime. Am văzut cu ochii mei două victime. Nu ştiu câte victime mai sunt. L-am văzut pe cel care e tras. Mi s-a spus să nu declar nimic până când nu voi discuta cu poliţia”, a scris senatorul pe Twitter.

Un alt clip din timpul atacului a fost publicat pe internet. În aceste imagini, apar oameni care fug speriați, din cauza focurilor de armă.

Un fost coleg de liceu al atacatorului l-a descris drept „tulburat” și „împotriva guvernului”.

Recomandari