S-a introdus "taxa specială corona" care a scumpit băuturile alcoolice cu 70% în India. Autoritățile vor încasa mai mult de pe urma vânzării

Taxa va reprezenta 70% din prețul băuturilor alcoolice vândute în comerț. Autoritățile vor încasa mai mult de pe urma vânzării băuturilor alcoolice, însă prețul acestora va crește puternic. Astfel, o sticlă care se vindea cu 1.000 de rupii va costa acum 1.700 de rupii.

S-a intodus "taxa specială corona" care a scumpit băuturile alcoolice cu 70% în India. Autoritățile vor încasa mai mult de pe urma vânzării

Arvind Kejriwal, ministrul-șef al provinciei, a avertizat că autoritățile vor fi nevoite să închidă magazinele care vând băuturi alcoolice, redeschise după relaxarea treptată a restricțiilor, în cazul în care cetățenii nu respectă distanțarea socială.

S-a creat haos la redeschiderea magazinelor de vin din Delhi după 40 de zile

Testele COVID-19 au ieșit pozitive pentru o capră, un fruct pawpaw și o oaie în Tanzania. Președintele atrage atenția asupra testelor: "Se întâmplă ceva!"

Multe magazine au fost reînchise și în unele cazuri poliția a intervenit pentru a dispersa mulțimea de oameni adunată la fața locului. În urma situației, prim-ministrul Arvind Kejriwal a avertizat închiderea acestora.

Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră pentru români: ”Starea de urgență nu va fi prelungită. Trebuie să mergem mai departe!”

Aproximativ 150 de magazine de băuturi alcoolice controlate de stat au fost redeschise la ordinul Ministerului Afacerilor Interne, în intervalul 9:00-18.30, pe măsură ce restricțiile impuse de epidemie sunt relaxate, potrivit siteului oficial

Te poți infecta cu noul coronavirus în piscină? Alexandru Rafila, avertisment de maximă importanță! „Depinde de acest detaliu!”

Delhi a înregistrat 4.898 de cazuri de coronavirus până în prezent, iar 1.431 de oameni s-au vindecat. Alte 349 de cazuri noi au fost raportate luni, potrivit Digi24.

Ultimele știri