Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Film: Asasin american

A stat în comă cinci ani, timp în care soția nu s-a dezlipit de patul lui! Bărbatul a deschis ochii și i-a făcut o mărturisire emoționantă

În orașul Hubei din China a avut loc un caz de-a dreptul șocant! Un bărbat s-a trezit din comă după mai bine de cinci ani de zile! Medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire, dar soția lui a știut că acesta va reveni la o viață normală!

În orașul Hubei din China a avut loc un caz de-a dreptul șocant! Un bărbat s-a trezit din comă după mai bine de cinci ani de zile! Medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire, dar soția lui a știut că acesta va reveni la o viață normală! Ceea ce i-a spus bărbatul este demn de laudă!

În anul 2013 Li Zhihua a avut nenorocul de a fi victima unui cumplit accodent de motocicletă în urma căruia s-a ales cu leziuni craniene severe. A intrat în comă direct și nu păreau a fi șanse de salvare pentru el. Soția lui în vârstă de 57 de ani i-a fost alături zi și noapte și nu a încetat să creadă că cel pe care îl iubește cel mai mult va trăi din nou normal!

Din momentul în care partenerul său de viață a ajuns în această situație gravă, femeia nu s-a dezlipit de patul de spital, ba chiar a ajuns să nu doarmă decât trei ore pe noapte veghindu-l.

Stătea la căpătâiul lui și îl mângia pe creștete în timp ce îi vorbea despre cum își duce viața în absența lui.

„Doctorii mi-au spus de fiecare dată că va rămâne în stare vegetativă, în cazul în care va reuși să supraviețuiască. Nu am vrut nici măcar o secundă să cred acest diagnostic și mă bucur că le-am demonstrat că s-au înșelat”, a declarat soția lui pentru presa chineză.

Miracolul pe care biata femeie îl aștepta s-a petrecut! Bărbatul ei a deschis ochii și a revenit pentru a duce o viață normală.

Când bărbatul și-a văzut soția i-a spus ât de mult o iubește, mulțumindu-i, totodată, pentru devotamentul ei.