Antena Căutare

A trimis o scrisoare pentru „mami din cer” și a primit răspuns! "Te iubesc infinit, copile! Te veghez din cer"

Poți să citești fără să plângi? A trimis o scrisoare pentru „mami din cer” și a primit răspuns! „Te veghez de aici în fiecare zi”

O copilă de numai patru ani din din Regatul Unit al Marii Britanii a rămas fără mamă după ce a fost răpusă de cancer. De dorul celei care i-a dat viață, i-a scris acesteia o scrisoare pe care a trimis-o „în Rai”. Fetița a primit răspuns „din cer”.

Înainte de data de opt martie, când se sărbătorește ziua mamei, fetița i-a făcut o scrisoare în interiorul căreia se află un desen: „Ești una într-un «minion», mami”.

Pe plicul decorat cu desene scrie: „Pentru mami din Rai. La mulți ani de ziua mamei. Te iubesc, Ella”.

A trimis o scrisoare pentru „mami din cer” și a primit răspuns! "Te iubesc infinit, copile! Te veghez din cer"

Fetița, cu ajutorul tatălui a pus plicul la poștă, iar poștașul care a găsit plicul cu scrisoarea emoționantă a fetiței, pentru „mami din Rai”, s-a gândit să îi răspundă:

„Pentru frumoasa mea Ella. Îți mulțumesc mult pentru felicitarea mea specială de Ziua Mamei. Și tu ești una într-un «minion» pentru mine și te iubesc foarte, foarte mult. Te iubesc la infinit! Ești o fetiță deșteaptă și specială, iar eu sunt foarte mândră de tine. Și deși sunt în Rai, te veghez de aici în fiecare zi. Mulți pupici și multe îmbrățișări. Mami”, i-a scris poștașul copilei.

Fetița a sărit în sus de bucurie când a văzut că mami i-a răspuns „din cer”. Tatăl fetiței a scris pe internet: „Îi mulțumim persoane inimoase de la Royal Mail care i-a trimis Ellei înapoi o scrisoare de la mămica ei din cer. A radiat de bucurie”.

A stat în comă cinci ani, timp în care soția nu s-a dezlipit de patul lui! Bărbatul a deschis ochii și i-a făcut o mărtu... Noi imagini catastrofale. Animalele ard de vii în incendiile din Amazon. Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x