Antena Căutare

Salariu, cazare și platouri cu cârnați, ofertă de nerefuzat pentru un loc de muncă în Germania!

Lipsa forţei de lucru calificate a devenit o problemă existenţială pentru companiile din întreaga Germanie, acestea începând să ofere beneficii variate, de la locuinţe ieftine la platouri cu cârnaţi, pentru a atrage muncitori, scrie Bloomberg, citatat de Mediafax.

Lipsa forţei de lucru calificate a devenit o problemă existenţială pentru companiile din întreaga Germanie, acestea începând să ofere beneficii variate, de la locuinţe ieftine la platouri cu cârnaţi, pentru a atrage muncitori.

După ani de creştere robustă, şomajul din Germania a scăzut la un minim record de 5,4%, iar ţara are 1,2 milioane de posturi vacante, aproape echivalentul populaţiei oraşului Munchen.

Sectoarele manufacturier, al construcţiilor şi serviciilor medicale întâmpină cele mai multe probleme, iar una din patru companii ar putea fi forţată să-şi restrângă producţia din cauza deficitului de forţă de muncă, scrie Ziarul Financiar, citat de Mediafax.

Românul care are Spania la picioare! A găsit 2.100 de euro și s-a dus la Poliție. ”L-am obligat să ia recomensa, prin le... Un cuplu a luat o supradoză pentru a muri împreună. Sfârșitul nu a fost cel pe care cei doi îl plănuiseră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x