Antena Căutare

Şapte persoane din cadrul Ambasadei României în Republica Franceză au fost testate pozitiv cu COVID-19

Şapte persoane care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Ambasadei României la Paris au fost testate pozitiv cu COVID-19.

”Şapte persoane care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Ambasadei României la Paris au fost testate pozitiv cu COVID-19. Au fost dispuse măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile din statul de reşedinţă, respectiv măsuri de protecţie pentru restul colectivului misiunii diplomatice şi familiile acestora. Starea celor şapte persoane este bună”, anunţă Ministerul Afacerilor Externe. MAE menţionează că, în acest context, activitatea Ambasadei României în Republica Franceză va fi restrânsă, având în vedere necesitatea ca personalul misiunii să intre în autoizolare. Totodată, MAE precizează că activitatea secţiei consulare este suspendată temporar, fiind preluate doar cazurile urgente.

Sursa : news.ro

Viktor Orban, pe cale să-şi dea puteri aproape nelimitate într-o stare de urgenţă pe o perioadă nedeterminată, denunţată... Daniel voia să creeze un dispozitiv împotriva coronavirusului, dar a ajuns chiar el la spital. Medicii au rămas muți cân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x