Live acumMireasa
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Scandal uriaș în cadrul unei companii feroviare! O angajată a fost dată afară după ce s-a descoperit că făcea filme pentru adulți cu pasagerii în timpul nopții

O angajată a unei companii de transport feroviar a fost angajată după ce a fost prinsă că realiza filme pentru adulți cu pasagerii

O angajată a unei companii de transport feroviar a fost dată afară după ce a fost prinsă că realiza filme pentru adulți cu pasagerii în timpul nopții! Ce le făcea tânăra bărbaților care refuzau să participe la scenele fierbinți

Un eveniment cu adevărat neobișnuit a avut loc în cadrul unei companii feroviară germane, după ce una dintre angajate (stewardesă), Theresa W., a fost concediată din cauza faptului că a fost surprinsă făcând fime porno în timpul nopții cu pasagerii, la bordul trenului.

Potrivit informațiilor oferite de martori, călătorii care nu voiau să participe, erau bătuți cu biciul.
Potrivit presei locale, femeii care lucra ca stewardesă de noapte, îi plăcea să joace rolul unei femei dominatoare, ajutată de uniforma sexy pe care o purta de la muncă, iar pasagerii neascultători erau "pedepsiți".

Momentan nu s-a descoperit dacă "pasagerii" care apăreau în filmele pentru adulți erau persoane străine sau erau actori plătiți.

Se pare că angajata pătimașă a profitat de orele de noapte pentru a realiza filmele pentru adulți, iar apoi le încărca pe internet. În imagini se poate observa cum femeia intră cu anumiți bărbați în cabina conductorului atunci când trenul oprește în stații. După ce s-a aflat despre comportamentul femeii, compania a decis imediat concedierea ei.

Ba mai mult, într-unul dintre filmele pentru adulți publicate pe internet apărea descrierea: "Așa că, micul meu prieten, te-am prins! Acum îți voi arăta ce fac cu pasagerii care nu au plătit biletele! Dă-ți jos pantalonii, vreau să te văd dezbrăcat!", scrie angajata. După aceea, aceasta scoate un bici cu care îl lovește pe călătorul care nu a vrut să își plătească biletul.

"Nu putem tolera sub nicio formă acest comportament și îl condamnăm în termeni cei mai puternici", au declarat reprezentanții companiei atunci când au aflat despre aceste incidente. Potrivit presei locale, una dintre principalele condiții ale companiei este că angajații acestei companii de tren nu au voie să poarte uniforma "în scopuri private sau comerciale", lucru pe care femeia l-a făcut în situația dată.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro