Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Scările lui „Joker” devin o nouă atracție turistică în New York

Fanii celebrului film „Joker” au descoperit o nouă atracție turistică în New York, mai exact scările pe care Arthur Fleck, personajul principal, le urcă şi coboară de mai multe ori de-a lungului filmului.

Fanii celebrului film „Joker” au descoperit o nouă atracție turistică în New York, mai exact scările pe care Arthur Fleck, personajul principal, le urcă şi coboară de mai multe ori de-a lungului filmului.

Dansul personajului principal de pe scările din Bronx, New York (n. red. - Gotham, în film) a devenit celebru fiind una dintre cele mai reprezentative momente din film.

Scările, care unesc străzile Shakespeare şi Anderson de pe West 167th Street, au devenit o atracţie turistică, după ce mai multe persoane s-au fotografiat sau filmat în timp ce încercau să îl imite pe Joker.

#jokerstairs #cnn #themosttrustednameinnews

A post shared by James May (@jamesmayname) on

Joker spune povestea transformării unui comediant depresiv, batjocorit de cei din jur şi marginalizat de societate, într-un personaj machiavelic.

Citește și: Povestea secretă din spatele ultimului Joker. Joaquin Phoenix: o dramă, o sectă și o mare poveste de iubire

Cartierul Bronx este considerat o zonă periculoasă și este asociat cu violență și infracțiuni, însă acest lucru poate fi dat uitării.

Citește și: 10 lucruri mai puțin știute despre filmul Joker

Filmul „Joker” reprezintă povestea unui personaj antagonic emblematic din universul DC Comics, rivalul de moarte al lui Batman în Gotham City. Acesta a obţinut 55 de milioane de dolari în cel de-al doilea weekend de la lansare. Ulterior s-a situat pe primul loc în box-office cu încasări de 93,5 milioane de dolari.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro