Live acumFilm: Câinii zăpezii
Prime Time 20:30Raman cu tine

Povestea secretă din spatele ultimului Joker. Joaquin Phoenix: o dramă, o sectă și o mare poveste de iubire

Filmul Joker 2019 îl aduce pe Joaquin Phoenix în atenția oamenilor din întreaga lume. Ce nu știu mulți este că actorul are o viața ce bate fără îndoială multe scenarii de la Hollywood. Sărăcia, copilăria petrecută într-o sectă extremistă și o poveste de iubire emoționantă, așa s-ar putea rezuma viața îndrăgitului actor.

Filmul Joker 2019 îl aduce pe Joaquin Phoenix în atenția oamenilor din întreaga lume. Ce nu știu mulți este că actorul are o viața ce bate fără îndoială multe scenarii de la Hollywood. Sărăcia, copilăria petrecută într-o sectă extremistă și o poveste de iubire emoționantă, așa s-ar putea rezuma viața îndrăgitului actor.

Pe numele său real Joaquin Rafael Bottom, s-a năcut pe 8 octombrie 1974, în San Juan-Puerto Rico, într-o familie săracă, atât de săracă încât își cerșeau existența. Frații săi mai mari, River și Rain, mergeau pe străzi cântând la chitară pentru a face rost de bani.

Provenit dintr-o familie de hispteri, practicanți ai unei secte extremiste numită „Copii lui Dumezeu”, Joaquin recunoaște că și-a început viata sexuală la patru ani în cadrul acetei secte. Grupul se caracteriza ca fiind niște oameni care „promovează iubirea liberă”, astfel că membrii grupării întrețineau relații intime cu ceilalți membrii, chiar și cu minorii.

Arlyn și John, prărinții aoctorului care îl înfățișează pe „Joker” în 2019, au devenit în timp tot mai dezamăgiți de secta din care făceau parte și au decis să se mute în Statele Unite și să-și schimbe numele din Bottom în Phoenix, dorind să arate chimbarea și renașterea lor din cenșă.

Datorită jobului mamei sale, de secretară la NBC, Joaquin Phoenix reușește să obțină primele sale roluri în filme. Succesul în cinematografie scoate familia din sărăcie, însă fericirea nu rămâne pentru mult timp. Pe când actorul avea doar 19 ani, unul dintre farții săi moare din cauza unei supradoze.

Joaquin Rafael Bottom

Evenimentul sumbru a marcat profund cariera lui Joaquin, acesta luând o pauză de doi ani și refuzând orice contact cu presa. Cel mai probabil acesta este și motivul pentru care a încercat tot timpul să se țină departe de ochii curioși ai ziariștilor.

Citește și: 10 lucruri mai puțin știute despre filmul Joker

Joaquin Phoenix și Rooney Mara, o mare povește de iubire

Îm anul 2012, Joaquin o întânește pe cea care avea să-i schimbe viața pentru totdeauna, Rooney Mara. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul filmărilor pentru filmul „Her”. Chimia dintre ei a reușit să traverseze orice ecran, însă Mara se afla într-o relție cu Charlie McDoweel, regizorul de film.

Cei doi s-au reîntâlnit în 2016, pe platoul filmului „Maria Magdalena”, film ce a adus apariția celor doi, împreună, pe covorul roșu de la Cannes în 2017. Povestea lor de iubire continuă și astăzi. Rooney Mara a apărul la premiera filmului „Joker” cu un inel de logodnă.

2016, filmul Maria Magdalena

Deși poveștile de viața a celor doi sunt total diferite, Mara fiind fiica unuia dintre cei mai bogați oameni din SUA, viitorul lor împreună arată de poveste.

Joaquin Phoenix nu a ezitat să-i facă logodnicei sala o frumoasă declarație de iubire: „Aici, într-un loc, nu știu unde, există un dragon murdar, și mi-ar face plăcere să-i smulg aripile, să-l leg cu o pătură și să dorm cu el pentru totdeauna… te iubesc! Mulțumesc!”

Sursa: abc.es

Citește și: Ce boli grave ascunde râsul lui Joker. De unde s-a inspirat Joaquin Phoenix pentru râsul isteric

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro