Antena Căutare

Scene de groază! Bărbat filmat în timp ce taie gâtul unei victime, pe balcon (VIDEO)

Clipe terifiante pentru zeci de oameni, după ce doi bărbați au devenit protagoniștii unei scene șocante! Unul dintre ei i-a tăiat gătul celuilalt, care stătea legat.

Clipe terifiante pentru zeci de oameni, după ce doi bărbați au devenit protagoniștii unei scene șocante! Unul dintre ei i-a tăiat gătul celuilalt, care stătea legat.

Straniul incident s-a petrecut chiar în timpul zilei și zeci de oameni au asistat la scena de cruzime. S-a petrecut în Costa Del Sol (Spania), acolo unde un bărbat a ieșit pe balcon, unde ținea legat un om.

Acesta a luat un cuțit și a început să-l agite prin aer, apoi i-a tăiat gâtul victimei și sângele a început să curgă, spre groaza celor care au asistat la incident.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliția s-a deplasat imediat la fața locului pentru a vedea ce se întâmplă și pentru a preveni o tragedie. Atacatorul a fost arestat, iar victima a fost dusă de urgență la spital, unde a primit îngrijiri de specialitate.

Așa cum era de așteptat, imaginile filmate de martori au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Dmitri Medvedev vizitează o insulă din arhipelagul Kurile, subiectul unei dispute vechi de 70 de ani cu Japonia, care pr... Procurorul suedez a cerut șase luni de închisoare pentru A$AP Rocky, rapperul susţinut de Donald Trump...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x