Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Se schimbă totul în cazul imigranților găsiți morți în camionul din Marea Britanie! Cine sunt oamenii care și-au pierdut viețile în chinuri, la - 25 de grade C

Ies la iveală noi detalii în cazul imigranților găsiți decedați în camionul din Essex, Marea Britanie.  Deși autoritățile au anunțat inițial că aceștia ar fi cetățeni chinezi, un lider al unei comunități rurale ce cultivă orez și de unde se crede că erau multe victime spune că aceștia sunt vietnamezi. 

Trupurile neînsuflețite au fost descoperite miercuri, după ce serviciile de urgenţă britanice au fost alertate în legătură cu mai multe persoane aflate într-un camion într-un parc industrial din Grays, la aproximativ 32 km est de centrul Londrei.

Deși inițial Poliția a anunțat că morţii erau chinezi, autoritățile de la Beijing nu au confirmat acest lucru. Ba mai mult, oficialii chinezi şi vietnamezi lucrează acum în strânsă colaborare cu poliţia britanică, au declarat ambasadele lor.

Camionul în care au fost găsiți 39 de morți făcea parte dintr-un convoi. Peste 100 de imigranți ar fi intrat în Marea Britanie

Părintele Anthony Dang Huu Nam, un preot catolic din oraşul izolat Yen Thanh în provincia Nghe An din nordul Vietnamului, la 300 km sud de Hanoi, a declarat că există o legătură între victime şi mai multe familii din zonă, notează Agerpres.

Patru persoane au fost arestate în acest caz

Ofițerii britanici de poliție au arestat o a patra persoană vineri în legătură cu ancheta demarată după ce 39 de oameni au fost găsiți morți într-un tir frigorific în Essex, relatează Reuters.

Legătura incredibilă dintre un bărbat mort în camionul groazei și România. Soția sa a dezvăluit totul: „A fost în România”

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, din Irlanda de Nord, a fost arestat pe aeroportul Stansted din Londra, suspectat că ar fi vinovat de conspirație la trafic de persoane și crimă.

39 de cadavre găsite într-un camion, în Essex, într-un camion provenind din Bulgaria; şoferul originar din Irlanda, acuzat de crimă, reţinut

Alte două persoane au fost arestate vineri. Este vorba de un bărbat și o femeie, soț și soție, ambii în vârstă de 38 de ani, din Warrington. Prima persoană arestată este șoferul camionului, un tânăr de 25 de ani, din Irlanda de Nord.

Recomandari