Căutare Live

Semn de omagiu al Prinţului William pentru victimele Holacaustului

Prinţul William, in cadrul vizitei sale oficiale in Israel si Teritoriile Palestiniene, a ajuns luni la Tel Aviv. Ducele este primul membru al casei regale britanice are a facut o vizita oficiala pe aceste meleaguri, fiind cazat la inceputul calatoriei la Ierusalim.

Prinţul William, în cadrul vizitei sale oficiale în Israel şi Teritoriile Palestiniene, a ajuns luni la Tel Aviv. Ducele este primul membru al casei regale britanice are a făcut o vizită oficială pe aceste meleaguri, fiind cazat la începutul călătoriei la Ierusalim.

Ducele de Cambridge aflat la Memorialul Holocaustului unde se află şi mormântul străbunicii sale Alice a Greciei, recunoscută de Israel ca fiind apărătoare a evreilor în cel De-al Doilea Război Mondial, a depus o coroană de flori şi a păstrat un moment de reculegere.

Semn de omagiu al Prinţului William pentru victimele Holacaustului

Pe capul Prinţului William a purtat în tot acest timp o kipa, simbol tradiţional evreiesc al supunerii faţă de Dumnezeu şi al respectului purtat victimelor Holocaustului.

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... Alertă cu bomba într-un hotel. Zona a fost evacuată! Ce se întâmplă în acste momente la fața locului, în Rostov...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri