Căutare Live

Sentinta: Un an de puscarie si 500 de lovituri de bici, pentru... blasfemie

Un australian de origine musulmana, care a participat la pelerinajul anual de la Mecca si a fost arestat de politie, pe 14 noiembrie, sub acuzatia de insulta la adresa insotitorilor Profetului Mahomed, a fost condamnat pentru blasfemie, la un an de inchisoare si la 500 de lovituri de bici, de un tribunal din Arabia Saudita, informeaza AFP.

Mansor Almaribe, in varsta de 45 de ani, a fost retinut in orasul Medina. Iar politia l-a acuzat ca ii insulta pe insotitorii profetului Mahomed, a precizat presa australiana.

Unul dintre copiii barbatului a declarat ca tatal sau citea si se ruga cu un grup de pelerini cand a fost abordat de politia religioasa, care l-a arestat.

Foto: 1.bp.blogspot.com

SUA marcheaza 70 de ani de la atacul japonez asupra Pearl Harbor... Presedintele pakistanez Asif Ali Zardari a suferit un atac de cord...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri