Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Sfâșietor! Șase copii au rămas orfani după ce mama lor a fost ucisă de coronavirus. Cum și-au luat rămas bun de la ea: ”Medicii ne-au ajutat. Ni s-a luat o piatră de pe suflet!”

Scene sfâșietoare s-au desfășurat într-un spital din Washington, unde șase copii, care își pierduseră tatăl, au rămas și fără mamă din cauza coronavirusului. Aceștia n-au putut să fie alături de ea, însă și-au luat rămas bun prin intermediul unui aparat. 

Sfâșietor! Șase copii au rămas orfani după ce mama lor a fost ucisă de coronavirus. Cum și-au luat rămas bun de la ea: ”Medicii ne-au ajutat. Ni s-a luat o piatră de pe suflet!”

Sundee Rutter, mama a șase copii din Everett, Washington, trăia cele mai frumoase momente din viața ei. Aflase că a învins cancerul, însă bucuria ei n-a durat mult. A contractat coronavirusul, iar în scurt timp, starea ei de sănătate s-a înrăutățit.

Femeia a început să se simtă rău pe 2 martie, după ce s-a confruntat cu o stare de slăbiciune, cu migrene și cu dificultăți de respirație.

„Au chemat poliția și m-au dat afară dintr-un magazin”. O asistentă din Galați face mărturii cutremurătoare

Elijah, unul dintre fii ei, a dus-o la spital, însă medicii au trimis-o acasă cu tratament. Din păcate, starea ei de sănătate s-a înrăutățit, iar la câteva zile a murit.

Deși n-au putut să-i fie alături în ultimele momente, copiii ei au reușit să-și ia rămas bun de la ea prin intermediul unui walkie-talkie.

”Ne-au ajutat doctorii să-i spunem mamei ultimele cuvinte. Ne-au dat un walkie-talkie, iar pe celălalt l-au pus pe pernă, lângă ea. I-am spus că o iubesc și că noi, frații mai mari, vom avea grijă de cei mici și o să-i creștem așa cum și-ar fi dorit ea.”, a spus Elijah Ross-Rutter.

Cercetători din China, avertisment de maximă importanță pentru întreaga lume! „COVID-19 a suferit o mutație! Noua tulpină poate isca încă o pandemie!”

Cei șase copii, care au vârste cuprinse între 13 și 24 de ani, sunt acum orfani de ambii părinți. Tatăl lor s-a stins de cancer, în urmă cu 8 ani.

Recomandari