Căutare Live

Sfâșietor! Șase copii au rămas orfani după ce mama lor a fost ucisă de coronavirus. Cum și-au luat rămas bun de la ea: ”Medicii ne-au ajutat. Ni s-a luat o piatră de pe suflet!”

Scene sfâșietoare s-au desfășurat într-un spital din Washington, unde șase copii, care își pierduseră tatăl, au rămas și fără mamă din cauza coronavirusului. Aceștia n-au putut să fie alături de ea, însă și-au luat rămas bun prin intermediul unui aparat. 

Sfâșietor! Șase copii au rămas orfani după ce mama lor a fost ucisă de coronavirus. Cum și-au luat rămas bun de la ea: ”Medicii ne-au ajutat. Ni s-a luat o piatră de pe suflet!”

Sundee Rutter, mama a șase copii din Everett, Washington, trăia cele mai frumoase momente din viața ei. Aflase că a învins cancerul, însă bucuria ei n-a durat mult. A contractat coronavirusul, iar în scurt timp, starea ei de sănătate s-a înrăutățit.

Femeia a început să se simtă rău pe 2 martie, după ce s-a confruntat cu o stare de slăbiciune, cu migrene și cu dificultăți de respirație.

„Au chemat poliția și m-au dat afară dintr-un magazin”. O asistentă din Galați face mărturii cutremurătoare

Elijah, unul dintre fii ei, a dus-o la spital, însă medicii au trimis-o acasă cu tratament. Din păcate, starea ei de sănătate s-a înrăutățit, iar la câteva zile a murit.

Deși n-au putut să-i fie alături în ultimele momente, copiii ei au reușit să-și ia rămas bun de la ea prin intermediul unui walkie-talkie.

”Ne-au ajutat doctorii să-i spunem mamei ultimele cuvinte. Ne-au dat un walkie-talkie, iar pe celălalt l-au pus pe pernă, lângă ea. I-am spus că o iubesc și că noi, frații mai mari, vom avea grijă de cei mici și o să-i creștem așa cum și-ar fi dorit ea.”, a spus Elijah Ross-Rutter.

Cercetători din China, avertisment de maximă importanță pentru întreaga lume! „COVID-19 a suferit o mutație! Noua tulpină poate isca încă o pandemie!”

Cei șase copii, care au vârste cuprinse între 13 și 24 de ani, sunt acum orfani de ambii părinți. Tatăl lor s-a stins de cancer, în urmă cu 8 ani.

Bilanț negru în pandemia de Covid-19 în Franța! 471 de decese și 6.399 de persoane care se află la Terapie Intensivă... Mai mult de un milion de cazuri de coronavirus au fost oficial înregistrate în lume. 188 de ţări şi teritorii au fost af...
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022. Vărsătorii trebuie să fie atenți la secretele pe care le împărtășesc cu ceilalți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 202 vine cu sfaturi pentru nativii din zodia Vărsătorului....
Parteneri
Serialul Monster: The Jeffrey Dahmer Story ține primele pagini ale publicațiilor internaționale. Cum a reușit producția să ocupe poziții fruntașe în preferințele cinefililor
Catine.ro
Ultimele știri
x