Antena Căutare

Și-a găsit copilul mort în frigider! Mama lui „servise două păhăruţe de vin”

Un copil în vârstă de nouă ani a fost găsit mort în frigider de către tatăl lui, când bărbatul s-a întors de la serviciu, în satul Buțeni, din raionul Hâncești, din Republica Moldova. 

Un copil în vârstă de nouă ani a fost găsit mort în frigider de către tatăl lui, când bărbatul s-a întors de la serviciu, în satul Buțeni, din raionul Hâncești, din Republica Moldova.

Copilul de nouă ani a murit în frigider după ce, jucându-se „de-a v-ați ascunselea” cu frații lui, s-a pitit într-un frigider și s-a asfixiat.

Băiatul se juca împreună cu frații lui de patru, respectiv doi ani, potrivit publika.com. Copiii nu au putut să deschidă ușa frigiderului.

Cei trei copii erau singuri acasă la momentul tragediei, în timp ce tatăl lor era la serviciu, iar mama lor plecase la Chișinău, la doctor.

Femeia a promis că se întoarce repede, dar s-a întâlnit cu două cunoștințe și s-a îmbătat, astfel că a ajuns acasă noaptea, în jurul orei 1.00.

Bărbatul, când a ajuns acasă, le-a cerut copiilor să-i deschidă ușa, dar cei mici n-au putut. El a spart un geam pentru a intra în locuință.

A întrebat de băiatul cel mare, iar cei mici i-au spus că era în frigider.

Mama s-a apărat spunând că i-a lăsat pe copii în grija tatălui, dar acesta i-a lăsat singuri, plecând la muncă. „La policlinică de dimineaţă, eu şi i-am spus lui Dumitru: Ai grijă de copii, eu vin repede! Eu nu eram acasă, am întâlnit nişte oameni. Am servit două păhăruţe de vin”, a spus femeia.

S-a tras lozul cel mare pentru cel mai mai prost traficant de droguri! Gafa ce a amuzat întreaga lume... Un profesor, luat la bătaie un grup de mame, la școală! Imagini uluitoare! Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x