Antena Căutare

Silvio Berlusconi, amenintat cu un glont trimis in plic

Un plic de mari dimensiuni, continand un glont si o scrisoare de amenintare la adresa lui Silvio Berlusconi, a fost descoperit vineri seara in apropiere de Milano, iar un colet-capcana a luat foc sambata dimineata in acelasi oras, ranind usor un postas, a anuntat politia italiana, citata de AFP.

Agentia ANSA a precizat ca scrisoarea anonima continea desene reprezentand personaje sub care sunt scrise numele a patru lideri italieni, printre care se numara si Ignazio La Russa, ministrul Apararii.

Un alt colet-capcana a luat foc, sambata dimineata, intr-un centru de triere al postei din Milano, provocand ranirea usoara la maini a unui angajat, a anuntat politia.

Prefectura din Milano a afirmat ca pachetul continea si amenintari la adresa ministrului de Interne, Roberto Maroni, iar tentativa de atentat a fost revendicata de Federatia anarhista informala.

"In colet se afla o foita cu urmatorul mesaj: in centrele de identificare pentru straini au loc violuri, Maroni este complice", a precizat politia.

Afacere ruseasca: carcase de avioane MiG-31cu, la 5 dolari in loc de 3,9 milioane... Tensiuni in Thailanda: "Camasile rosii", la un pas de a prelua puterea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x