Căutare Live

Site-ul de presedinte al lui Mitt Romney a fost activat din greseala dupa ce Barack Obama a castigat alegerile

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Mitt Romney, si-a pregatit un site pentru eventualitatea in care ar fi castigat alegerile. Website-ul a fost activat din greseala dupa ce Barack Obama a castigat un al doilea mandat de presedinte.

Blogul The Political Wire a publicat mai multe imagini in care se vede ca Mitt Romney a publicat pe prima pagina a site-ului o imagine cu el pe fundalul drapelului american. Langa fotografia cu candidatul republican a fost postat si un mesaj: „Sunt incantat de perspectivele noastre ca natiune. Prioritatea mea este sa le redau oamenilor locurile de munca”. Mitt Romney avea pregatit si un slogan: „Crede in America”.

Argentinienii au protestat cu cratite si tigai fata de intentia presedintei Kirchner de a candida pentru un nou mandat... Cine este Xi Jinping, viitorul lider al Chinei...

Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri