Căutare Live

Site-ul Kremlinului, spart de hackerii Anonymous

Un grup de hackeri rusi, care sustine ca face parte gruparea Anonymous, a atacat miercuri site-ul Kremlinului, care a fost inaccesibil timp de aproximativ o ora.

Anonymous a revendicat atacul pe contul sau de Twitter, dupa care a postat imagini pentru a-si sustine afirmatiile. Iar un reprezentant al Kremlinului a confirmat atacul si a precizat ca si alte site-uri oficiale ale Guvernului au fost, de asemenea, atacate.

"Luam foarte in serios aceste amenintari si suntem pregatiti pe deplin. Sunt atacuri serioase, insa expertiza profesionistilor nostri nu este o gluma", a declarat oficialul.

Anonymous din Rusia a avertizat ca va ataca site-uri guvernamentale rusesti, luni, pentru a-si demonstra solidaritatea cu manifestatiile opozitiei. Atacu de miercuri vine la numai o zi de la "reincoronarea" lui Putin in functia de presedinte al Rusiei.

Un nou dezastru ameninta Ungaria: Rezervoarele cu noroi rosu de la Almasfuzito, instabile... Ziua Victoriei - Parada militara grandioasa, in Piata Rosie din Moscova...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri