Căutare Live

Situație dramatică în Italia. 355 de români sunt în carantină, în orașul Codogno. Ce le este strict interzis să facă în umătoarele 14 zile: „Spitalul este închis!”

355 de români din orașul italian Codgono, unde au fost depistate persoane infectate cu coronavirus, au fost puși sub carantină. Spitalul, școlile, restaurantele și barurile din localitate au fost închise.

355 de români sunt în carantină, în orașul Codogno

Este stare de urgență în Italia, pe măsură ce numărul persoanelor infectate cu coronavirus crește de la o oră la alta.

În Codogno, locuitorii, printre care 355 de români, au fost puși de autorități în carantină, pentru următoarele două săptămâni. Măsură a fost luată după ce mai multe cazuri de coronavirus au fost confirmate în oraş.

„Spitalul din Codogno este închis. Ieri, toţi elevii de la şcolile din Codogno au mers să facă teste pentru coronavirus. Şcolile, restaurantele şi barurile sunt închise. Românii din Codogno, prin ordonanţă a primarului, vor fi două săptămâni în carantină. Li s-a transmis să rămână în case. Nu vor merge la muncă şi vor primi de la Ministerul Sănătăţii o foaie de concediu medical”, a declarat, pentru Mediafax, preotul Nicolae Cazacu, de la Parohia Sfinţii Trei Ierarhi din Lodi.

51 de persoane au fost diagnosticate cu coronavirus, dintre care 39 sunt în regiunea Lombardia. Alţi 11 sunt în regiunea Veneto, în timp ce în regiunea Lazio a fost confirmat un caz. Până la ora actuală, coronavirusul a făcut două victime în Italia.

Italia ia „măsuri extraordinare” împotriva răspândirii coronavirusul. 12 orașe au fost închise, de teama epidemiei. „Cei... Austria a suspendat serviciile feroviare cu Italia prin trecătoarea Brenner, pentru a preveni răspândirea coronavirusulu...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x