Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Un șofer de autobuz, bătut crunt de un călător! Atenție, imagini greu de privit! „L-a înfuriat faptul că i s-a cerut să poarte mască!” - Video

Un șofer de autobuz din China a fost bătut de un călător, după ce l-a atenționat pe acesta să poarte masca de protecție, în contextul pandemiei de coronavirus. Momentul a fost filmat.

Un șofer de autobuz, bătut crunt de un călător! „L-a înfuriat faptul că i s-a cerut să poarte macă!” - Video

Bărbatul violent l-a lovit pe șoferul de autobuz de peste 16 ori, în Guangzhou, în sudul Chinei, după ce acesta l-a înfuriat, cerându-I să respecte regulile de protecție.

În imaginile video surprinse în autobus, se vede cum agresorul, care purta o mască de protective sub bărbie, s-a apropiat de șofer și a început să îl lovească, în timp ce acesta se afla la volan.

Momentul în care un bărbat e bătut cu bestialitate de mai mulți tineri cărora le-a cerut să poarte mască de protecție: ”Și-au ieșit din minți. M-au atacat cu bâte!”

După ce șoferul de autobuz a oprit, pentru a suna la poliție, atacatorul a continuat să îl lovească iar apoi a încercat să spargă geamuri, pentru a ieși.

Agresorul a fost condamnat, marți, la trei ani și trei luni de închisoare. La momentul agresiunii, pe 21 aprilie, el s-ar fi aflat sub influența alcoolului. Atenție! Imaginile video de mai jos vă pot afecta emoțional.

Recomandari