Momentul în care un bărbat e bătut cu bestialitate de mai mulți tineri cărora le-a cerut să poarte mască de protecție: ”Și-au ieșit din minți. M-au atacat cu bâte!”

Numărul infecțiilor cu noul coronavirus crește de la o zi la alta în toate colțurile lumii, însă oamenii refuză în continuare să poarte măști de protecție. Ba mai mult, unii dintre ei reacționează și violent atunci când li se solicită acest lucru, dovadă fiind imaginile surprinse într-un oraș din nordul Franței. 

Momentul în care un bărbat e bătut cu bestialitate de mai mulți tineri cărora le-a cerut să poarte mască de protecție: ”Și-au ieșit din minți. M-au atacat cu bâte!”

Augustin M., un bărbat dintr-un oraș situat în nordul Parisului, Franța, a fost atacat cu bestialitate de patru tineri, după ce le-a cerut să poarte mască de protecție. Aceștia au refuzat acest lucru și, mai mult de atât, s-au enervat și au început să-l lovească cu bâte de baseball.

Bărbatul, care este tatăl a doi copii, s-a temut că o să-și piardă viața, la fel ca șoferul de autobuz care a murit după ce a fost bătut de alți tineri.

Șoferul bătut până a intrat în moarte cerebrală de niște tineri care nu purtau mască de protecție are trei copii. Soția lui, în lacrimi: ”Trăiesc un coșmar!”

Bărbatul, care locuiește în Soisy-sous-Montmorency, a povestit că unul dintre atacatori a început să-l lovească după ce i-a cerut să poarte mască de protecție împotriva coronavirusului.

”I-am cerut să-și pună mască, dar a refuzat.”, a povestit Augustin, care se afla într-o spălătorie situată în parcarea unui supermarket.

”Situația a devenit tensionată.”, a mai precizat bărbatul, care a povestit că după câteva minute, tânărul s-a întors cu alți trei bărbați și cu bâte de baseball și s-au năpustit asupra lui.

”Eram singur în încăpere și au început să mă lovească cu putere până am căzut la pământ. Deși eram pe podea, ei nu s-au oprit și au continuat să mă lovească.”, a mai mărturisit acesta.

Scandal monstru într-un autobuz. Un șofer a fost dat jos de polițiști pentru că nu purta mască. Trecătorii, revoltați: ”Nici ei nu aveau mască!”

Bărbatul a fost transportat la spital și a avut nevoie de șase zile de îngrijiri medicale, el având numeroase răni la cap, dar și vânătăi pe mâini și picioare.

Șofer de autobuz, ucis de pasagerii cărora le-a cerut să poarte mască

Acest caz vine la câteva săptămâni după ce Phillipe Monguillot, un șofer de autobuz în vârstă de 59 de ani, a intrat în comă după ce a fost atacat de pasageri. El a murit după ce familia a hotărât să fie deconectat de la aparatele care îl țineau în viață.

“Am decis acest lucru. Medicii au fost de aceeași părere.”, a spus pentru AFP fiica șoferului, Mary.

Un şofer de autobuz a fost dat jos de la volan şi încătuşat de poliţişti pentru că nu purta mască

Doi bărbați, cu vârsta de 22, respectiv 23 de ani, au fost deja puși sub acuzare pentru tentativă de omor, iar procurorul de caz Jerome Bourrier va cere revizuirea dosarului, luând în calcul decesul survenit. Alte trei persoane sunt implicate în același dosar.

Ultimele știri