Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Observator Sport

Șoferul camionului groazei” din Marea Britanie, este ”parte parte din inelul de contrabandă cu persoane la nivel global”

Șoferul camionului groazei” din Maea Britanie, acuzat de uciderea a 39 de migranți este ”parte parte din inelul de contrabandă cu persoane la nivel global”

maurice robinson

Șoferul camionului groazei” din Maea Britanie, acuzat de uciderea a 39 de migranți, este ”parte parte din inelul de contrabandă cu persoane la nivel global”.

Maurice „Mo” Robinson, în vârstă de 25 de ani, a apărut luni la Tribunalul din Chelmsford prin intermediul unui video, spunându-și numele, adresa și naționalitatea.

Bărbatul este acuzat, de asemenea, de conspirație în vederea traficului de persoane, conspirație pentru a ajuta imigrația ilegală și spălare de bani.

Procurorul Ogheneruona Iguyovwe a declarat instanței că acuzațiile de conspirație aduse lui Robinson sunt legate de un „inel global” care implică „mutarea ilegală a unui număr mare de imigranți în Marea Britanie”.

Acuzatul rămâne în arestul Poliției până pe 25 noiembrie când se va pregăti pentru audieri.

În acea ședință următoare, Robinson va răspunde pentru infracțiunile care i se impun: 39 de acuzații de omucidere "a unor persoane necunoscute", două de conspirație pentru a facilita traficul de persoane, o acuzație de spălare de bani și o altă infracțiune de deținere de mărfuri ilegale.

Poliția ia în considerare considerare faptul că există o mafie a traficului de persoane, în timp ce autopsiile cadavrelor sunt efectuate la spitalul din Chelmsford, Anglia.

De asemenea, agenții lucrează cot la cot cu ambasada vietnameză în Marea Britanie, după ce mai mulți cetățeni ai acestei țări se numără printre victimele găsite în camion.

Citește și:

Cea mai mică victimă din ”camionul groazei” avea 15 ani. Plecase să-și vadă părinții care trăiau ilegal în Marea Britanie

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro