Antena Căutare

Somerii, obligati la munca voluntara 30 de ore pe saptamana!

Un studiu socant a dezvaluit faptul ca in contextul crizei economice, tot mai multi britanici prefera sa someze decat sa munceasca. Un somer din Marea Britanie petrece doar 8 minute pe zi in cautarea unui loc de munca. Vezi consecintele!

David Cameron a luat pozitie fata de numarul tot mai mare al somerilor din Marea Britanie, dupa ce un studiu a dezvaluit ca britanicii nu se mai omoara deloc cu cautarea unui loc de munca, informeaza DailyMail.

Se pare ca somerii aloca doar opt minute pe zi cautarii unui loc de munca, in timp ce ajutorul de somaj le asigura cel putin supravietuirea.

In acest context, David Cameron a propus o lege care sa ii constranga pe someri sa depuna munca voluntara, in folosul comunitatii, daca timp de doi ani nu reusesc sa se angajeze nicaieri.

Munca voluntara va deveni un fel de job stabil, urmand ca somerii sa o presteze dupa un program clar si riguros, de 30 de ore pe saptamana, timp de sase luni de zile.

Foto: Hepta.ro

Grecia: Premierul Papandreou a demisionat! Vezi posibilii succesori!... Marea Britanie: Medicii, incapabili sa observe o tumora uriasa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x