Somerii, obligati la munca voluntara 30 de ore pe saptamana!

Un studiu socant a dezvaluit faptul ca in contextul crizei economice, tot mai multi britanici prefera sa someze decat sa munceasca. Un somer din Marea Britanie petrece doar 8 minute pe zi in cautarea unui loc de munca. Vezi consecintele!

David Cameron a luat pozitie fata de numarul tot mai mare al somerilor din Marea Britanie, dupa ce un studiu a dezvaluit ca britanicii nu se mai omoara deloc cu cautarea unui loc de munca, informeaza DailyMail.

Se pare ca somerii aloca doar opt minute pe zi cautarii unui loc de munca, in timp ce ajutorul de somaj le asigura cel putin supravietuirea.

In acest context, David Cameron a propus o lege care sa ii constranga pe someri sa depuna munca voluntara, in folosul comunitatii, daca timp de doi ani nu reusesc sa se angajeze nicaieri.

Munca voluntara va deveni un fel de job stabil, urmand ca somerii sa o presteze dupa un program clar si riguros, de 30 de ore pe saptamana, timp de sase luni de zile.

Foto: Hepta.ro

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri