Antena Căutare

Și-a adorat nevasta, dar când a murit a aflat cel mai cumplit secret. La morgă totul a devenit clar!

Secretele ies la iveală și după moarte, iar unele dintre acestea pot fi devastatoare pentru familiile celor decedați, așa cum s-a întâmplat cu soțul unei femei găsită fără viață într-un apartament străin

Secretele ies la iveală și după moarte, iar unele dintre acestea pot fi devastatoare pentru familiile celor decedați, așa cum s-a întâmplat cu soțul unei femei găsită fără viață într-un apartament străin.

Jessica McGraa, de 37 de ani, era mamă și... prostituată. Cel mai negru secret al ei a ieșit la lumină după ce a fost găsită moartă într-un apartament din Aberdeen, Scoția.

Aceasta a fost victima unui client de 25 de ani, care a ucis-o cu sânge rece, scrie metro.co.uk.

Soțul ei, Gareth McGraa, habar nu avea despre ceea ce face cât timp el se afla la serviciu și credea că ea se ocupă de comercializarea extensiilor de păr.

Curând, însă, omul avea să afle secretul, iar informațiile adunate ulterior l-au dărâmat, fiind șocat să descopere că trăise ani întregi lângă o femeie pe care nu o cunoștea deloc.

Un elev a fost umilit de o profesoară, după ce i-a cerut voie să meargă la toaletă! „Copilul meu nu a meritat să i se în... Veste proastă pentru românii din Italia! Ce se întâmplă la nivel național...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x