Și-a adorat nevasta, dar când a murit a aflat cel mai cumplit secret. La morgă totul a devenit clar!

Secretele ies la iveală și după moarte, iar unele dintre acestea pot fi devastatoare pentru familiile celor decedați, așa cum s-a întâmplat cu soțul unei femei găsită fără viață într-un apartament străin

Secretele ies la iveală și după moarte, iar unele dintre acestea pot fi devastatoare pentru familiile celor decedați, așa cum s-a întâmplat cu soțul unei femei găsită fără viață într-un apartament străin.

Jessica McGraa, de 37 de ani, era mamă și... prostituată. Cel mai negru secret al ei a ieșit la lumină după ce a fost găsită moartă într-un apartament din Aberdeen, Scoția.

Aceasta a fost victima unui client de 25 de ani, care a ucis-o cu sânge rece, scrie metro.co.uk.

Soțul ei, Gareth McGraa, habar nu avea despre ceea ce face cât timp el se afla la serviciu și credea că ea se ocupă de comercializarea extensiilor de păr.

Curând, însă, omul avea să afle secretul, iar informațiile adunate ulterior l-au dărâmat, fiind șocat să descopere că trăise ani întregi lângă o femeie pe care nu o cunoștea deloc.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri