Antena Căutare

Un elev a fost umilit de o profesoară, după ce i-a cerut voie să meargă la toaletă! „Copilul meu nu a meritat să i se întâmple așa ceva”

Un elev în vârstă de 8 ani a fost umilit la școală, în fața colegilor lui, după ce o profesoară a refuzat să îi permită să meargă la toaletă, deși băiatul i-a cerut voie de mai multe ori.

Un elev în vârstă de 8 ani a fost umilit la școală, în fața colegilor lui, după ce o profesoară a refuzat să îi permită să meargă la toaletă, deși băiatul i-a cerut voie de mai multe ori.

Mama elevului umilit la școală a organizat o conferință de presă, joi, în fața instituției de învățământ din Los Angeles, cerând răspunsuri din partea conducerii, după incidentul petrecut în noiembrie.

Potrivit mamei elevului, copilul a fost umilit de profesoară, după ce aceasta i-a spus, la un moment dat, că dacă nu se mai poate abține, poate urina în coșul de gunoi din clasă.

Elevul umilit la școală a sfârșit prin a-și face nevoile pe scaunul său și ar fi fost obligat de profesoară să rămână așezat, în hainele ude. Ulterior, profesoara i-ar fi dat un sac menajer pe care să îl poarte pentru restul zilei, pese hainele murdare.

Potrivit mamei elevului umilit, acesta a mers la cabinetul medical, dar nu a primit ajutor.

Femeia susține că acum fiul ei este batjocorit de colegi, în urma incidentului, și că și alți profesori refuză să îi permită să meargă la toaletă.

Mai mulți protestatari s-au adunat în fața școlii și au cerut să vorbească cu directorul instituției de învățământ, dar porțile au rămas închise.

„Copilul meu nu a meritat asta. Nici un copil nu merită așa ceva”, a spus mama elevului umilit.

O anchetă a fost deschisă de poliție în acest caz. Persoana care l-a îmbrăcat pe elevul umilit într-un sac menajer ar fi fost concediată.

Un tată s-a trezit cu bebelușul mort, după ce a adormit cu el pe piept! Mama copilului a descoperit tragedia când s-a în... Și-a adorat nevasta, dar când a murit a aflat cel mai cumplit secret. La morgă totul a devenit clar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x