Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Premieră la teatru din Italia! Soții Ceaușescu sunt eroii unui spectacol de teatru prezentat cu succes de 2 actori italieni

Soții Ceaușescu sunt eroii unui spectacol de teatru prezentat cu succes de 2 actori italieni la Roma! Piesa urmărește într-o notă tragic-comică, ascensiunea și decăderea cuplului de dictatori pâna la proces și execuție.

,,ALO, ALO....'' Premieră în teatrul italian! Soții Ceaușescu, eroi într-o piesă jucată cu succes în sălile de teatru din Italia! Piesa ,,Soții, o tragedie română'' reflectă viața pe care au avut-o românii în timpul regimului comunist al lui Nicolae Ceauşescu. Imagini video de colecție

,,ALO, ALO! Românii trebuie să aibă mai mulți copii decât țiganii, dacă vrem ca România să rămână curată''

Soții Ceaușescu sunt eroii unui spectacol de teatru prezentat cu succes de 2 actori italieni la Roma! Piesa urmărește într-o notă tragic-comică, ascensiunea și decăderea cuplului de dictatori pâna la proces și execuție.

Criticii au apreciat performanța artiștilor care oferă o viziune proprie a cuplului Ceaușescu, pe care deși nu i-au cunoscut și nu știau foarte multe lucruri despre istiria poporului român, actorii au realizat o pieă extrem de autentică.

Pe o scenă fără niciun decor în afară de două scaune, Elvira Frosini și Daniel Etimpanu reconstituie evoluția soților care au condus mai bine de două decenii România.

Urmărește materialul video de mai jos și vezi întregul moment video în interpretarea celor doi actori italieni!

Recomandari