Antena Căutare

Spania: Zeci de oameni, raniti dupa o explozie provocata de artificii

O petrecere de strada dintr-un orasel spaniol a degenerat in revolta. Zeci de oameni au fost raniti in explozia provocata de artificiile scapate de sub control. Infuriati, petrecaretii au dat vina pe primar pentru esecul spectacolului pirotehnic si i-au cerut demisia.

Cateva kilograme de artificii erau depozitate in turla bisericii din Elche si urmau sa fie detonate la festival. Accidental insa, in toiul spectacolului, o scanteie le-a aprins mai devreme decat se astepta toata lumea. A urmat o explozie uriasa, insotita de panica.

Sase tehnicieni care organizasera spectacolul pirotehnic au ajuns la spital, cu rani grave. Alti 28 de oameni au fost raniti usor. Lucrurile au scapat insa complet de sub control cand localnicii au aflat ce se intamplase. Cu sutele, s-au dus glont la Primarie si, infuriati, au cerut demisia edilului.

Inspaimantat, primarul a cerut ajutorul politiei ca sa poata iesi din cladire. Surprinzator, cand multimea s-a potolit, petrecerea de strada s-a reluat, cu un spectacol periculos. Zeci de temerari s-au batut cu artificii.

foto: diveintampabay.com

IMAGINI SOCANTE! Banda de bestii: Sase romani au ingrozit orasul Praga! ... Doi britanici au castigat cel mai mare pot din istoria loteriei Euromilioanelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x